Revolution Slider Error: Slider with alias Communicatie not found.

Maybe you mean: 'HOME3' or 'jobengeneering' or 'CONTACT' or 'goals' or 'Download' or 'PLAYBOOK' or 'BLOG' or 'QUICKCX' or 'talent' or 'JITLEARNING' or 'Instructional' or 'LMS' or 'LMS2' or 'SALESAPP' or 'slider16'

Je hoeft geen specialist te zijn TalentGoals is niet voor experts, het is voor jou!

 

Inspired to Improve  Communication

 

 

Een veelgehoorde uitspraak is ‘intern beginnen is extern winnen’. Dit wordt ondersteund door onderzoek waaruit blijkt dat interne communicatie aan belang toeneemt. Interne   communicatie zorgt namelijk voor een cultuur met meer verbondenheid en samenwerking.

 

INTERNE COMMUNICATIE

Goede interne communicatie is een voorwaarde om individuele en organisatiedoelen te verwezenlijken (zeg maar je werk kunnen doen).

Om de organisatie te ondersteunen bij het doorvoeren van veranderingen en om de betrokkenheid van medewerkers te vergroten. Betrokken medewerkers zijn bereid mee te gaan in de richting en functioneren daardoor beter waardoor de organisatie ook beter presteert.

Interne communicatie is niet alleen een verantwoordelijkheid van de afdeling communicatie. Iedere medewerker, leidinggevende, manager en bestuurder heeft een belangrijke rol in dit proces.

TalentGoals kijkt naar het hele proces. Met andere woorden door niet alleen middelen te optimaliseren, maar ook te zorgen voor aansluiting op de strategie en verankering van ieders rol en verantwoordelijkheden.

Ik help jouw organisatie met

 • Strategie en advies

 • Onderzoek

 • Realisatie

 • Projectmanagement

 • Klankbord

 • Coaching

 • Trainingen / workshops

 

letstalk

High Performing Teams

COMMUNICATIE

Congruente communicatie

Wat kan je aan je communicatie doen? HEEL WAT.

Congruente communicatie is ontworpen om zeer efficiënt een betere verbinding te maken met andere mensen. Jouw communicatie zorgt ervoor dat je door aangepast te reageren anderen gaat uitnodigen om ook op deze wijze te reageren. Het is een ongelofelijk gevoel  omdat je met dergelijke  prestaties  meer gehoord wordt dank zij een kleine inspanning.

Snel en flexibel communiceren is één ding, maar hoe zorg je ervoor dat je ook juist begrepen wordt?

Durven en willen kiezen voor verandering heeft zo zijn voordelen.

Kiezen voor het aanleren en implementeren van Congruente Communicatie, of anders gezegd Verbindend Communiceren, reikt veel verder dan alleen het gebruik van andere woorden. Het is een keuze met invloed en merkbare resultaten in de kwaliteit van je leven, het werk, de organisatie of je praktijk.

Congruente Communicatie draagt bijzonder bij aan rust en onderlinge verbinding. Het verandert aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. Het leidt tot harmonie tussen mensen, tot succesvolle teams en praktijken en tot verbetering van productiviteit in organisaties.

COMMITMENT

Het idee achter commitment:“ om aanpassingen te doen binnen het bedrijf is het meestal onvoldoende om rationeel te denken.” Men dient een transformatie te implementeren wil men de ultieme veranderingen ervaren. De beste weg is om dit te doen gecombineerd met de juiste communicatie en rekening houden met veranderingsprocessen, allemaal binnen het denk proces van mensen. En dat engagement gaat verder omdat mensen dan van uit zichzelf worden gemotiveerd.  Hierbij willen wij nog toe voegen dat de ervaring  door de combinatie van de verschillende stappen binnen de COMMUNCATIE TOOLBOX een grote en mooie stap voorwaarts is binnen jouw team.

letstalk

 

 

Effect door het toepassen van de BECO Toolbox

Betere relaties tussen teamledenbeco

 • PROBLEMEN VERMINDEREN
 • BETROKKENHEID STIJGT  
 • VERTROUWEN GROEIT
 • BETERE RESULTATEN