Revolution Slider Error: Slider with alias Teamwork not found.

Maybe you mean: 'HOME3' or 'jobengeneering' or 'CONTACT' or 'goals' or 'Download' or 'PLAYBOOK' or 'BLOG' or 'QUICKCX' or 'talent' or 'JITLEARNING' or 'Instructional' or 'LMS' or 'LMS2' or 'SALESAPP' or 'slider16'

Ontdekken waar jouw grote kracht ligt en herkennen waar de kracht van anderen ligt.

Zo zie je waar de kracht van je organisatie ligt.

Grow with your People

Soms is er een moment in een werkomgeving waar je wenst te verbeteren en op zijn beurt, de betrokkenheid van medewerkers verhogen. Zo bedachten wij een concept om het persoonlijk gedrag van jouw personeel te verbinden met de visie van het bedrijf.

Wat we doen

Organisaties gidsen met een buitengewoon ontwikkelprogramma om het allerbeste uit hun mensen te halen.

Het begint met wat jouw organisatie echt apart maakt: MENSEN. We nodigen ze uit om opnieuw naar zichzelf te kijken. Een vriendelijke manier om meer zelfkennis te onthullen: de kracht van hun eigen ik. Want daar begint het allemaal: ken jezelf, herken de ander en ontdek de kracht van je organisatie.

Om dat te doen, hebben wij de beste tools geselecteerd en verder uitgewerkt met complementaire functies. Dus begonnen wij met het opnieuw uitvinden van elk essentieel element in het kader van eenvoud, en gemakkelijk begrijpen. Het diende aanvaardbaar te zijn en mogelijkheden bieden om elk op zijn eigen tempo  te transformeren. Je kan deze brede kennis gebruiken om de samenwerking te verbeteren en  dient tevens als een perfecte coaching & sales tool.

Er is meer aan communicatie dan kennis.

letstalk

High Performing Teams

CONDUIT

BECO Goals werkt samen met een uitgebreide portfolio aan specifieke persoonlijkheidsvragenlijsten en andere HR-online tools.

Deze worden gebruikt om de motivationele waarden, teamwork en communicatie te screenen. Dankzij een eenvoudig en toegankelijk assessment die aansluit met een persoonlijk profiel krijgen mensen meer inzicht in zichzelf en anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

De gedragsvoorkeuren worden gemeten door een gemakkelijk in te vullen vragenlijst. Hierna gaan wij aan de slag om met het persoonlijk  profiel dat helemaal over jou gaat, om hiermee inzichten aan te leren waar jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen.

 Wie heeft er voordeel bij?

Simpel gezegd: iedereen die wil leren hoe men effectiever kan communiceren en daardoor relaties, teamwork en samenwerking verbeteren (zowel persoonlijk als professioneel).

Waarom meenemen naar het team of organisatie?

Dit profiel helpt bij het opbouwen van betere en effectieve werkrelaties. Het  Workplace Profile systeem kan gebruikt worden met iedereen in een organisatie, ongeacht de titel of rol, om de kwaliteit van de werkplek te verbeteren. Deelnemers begrijpen en waarderen de stijlen van de mensen met wie ze werken. Het resultaat is een meer effectieve en productieve werkrelatie. Onderzoek* wijst uit dat het risico op Burn-Out vermindert.

(*prof. L. Godderis)

COMPLEXITY

Complexity laat je toe om de uitgestippelde strategie te analyseren via data analyse. Het wordt geformuleerd vanuit 3 verschillende visies vanuit de organisatie, personeel en structuren. Het concept wordt beschouwd als een belangrijk onderdeel van de corporate communicatie tool set. Als je duidelijk weet waar jouw mensen en procedures nood aan hebben, kan je gebruik maken van de sterke punten en verbeteren van zwakke communicatie punten .

Deze circulaire benadering zorgt ervoor dat de wederzijdse invloed bespreekbaar gemaakt wordt en kunnen relaties en procedures geoptimaliseerd worden.

letstalk

Effect door het toepassen van de BECO Toolbox

Betere relaties tussen teamledenbeco

  • PROBLEMEN VERMINDEREN
  • BETROKKENHEID STIJGT  
  • VERTROUWEN GROEIT
  • BETERE RESULTATEN